Schoonheidsbehandelingen

Ik zorgt voor een optimaal resultaat bij al uw behandelingen. De behandelingen worden uitgevoerd in een sfeervolle en frisse behandelruimte. Bij elke behandeling die ik uitvoer wordt rekening gehouden met uw wensen.
Doordat ik op afspraak werk, is er altijd ruim de tijd voor uw behandeling.

U kunt kiezen voor een standaard behandeling van 60 minuten, deze bestaat uit;
reinigen, oneffenheden verwijderen, epileren, peeling en een masker.
Of een 90 minuten behandeling, deze is altijd uitgebreider en vaak seizoensgebonden. De aanbiedingsbehandelingen zijn ook 90 minuten en deze vindt u op de socials. (Facebook en Instagram) Bij deze behandeling zit standaard een nek-/schoudermassage.

Uiteraard word bij alle behandelingen uitgegaan van wat uw huid nodig heeft. 

Wimpers & Wenkbrauwen

Uiteraard kun je bij mij terecht voor het epileren / harsen / verven van je wenkbrauwen en/of het verven van je wimpers.

Ook kun je terecht voor een Lash Lamination 
 

Wil je graag een open blik met krullende wimpers zonder extensions?
Dan is Lash Lamination de ideale oplossing! Je wimpers zien er niet enkel natuurlijk uit, ze zijn het ook!

Lash Lamination is een behandeling die je eigen wimpers optisch meer lengte en volume geeft.
We gebruiken siliconenpads en goedgekeurde vloeistoffen dus de krulling is pijnloos en niet schadelijk voor je eigen wimpers. Om een optimaal effect te creĆ«ren, kunnen we je wimpers ook nog verven Kijk op de prijslijst voor de opties

Harsen

In de salon bent u welkom voor het harsen van zowel gezichtsbeharing als lichaamsbeharing. 

Feit; Regelmatig harsen zorgt voor minder haargroei

Dit is waar. Sowieso zorgt harsen ervoor dat je haartjes langer wegblijven; het haartje wordt er met wortel en al uitgetrokken. Wat veel mensen zich niet realiseren is dat de haren zich in verschillende groeifasen bevinden. Het kan dus zijn dat je al meteen de dag na het harsen nieuwe haartjes ziet opkomen. Ook zal je na de allereerste keer merken dat de haren zelfs sneller lijken te groeien. Maar uiteindelijk kan het keer op keer uittrekken van een haartje ervoor zorgen dat de haarfollikel zo beschadigd raakt dat er minder haargroei is.

Wilt u een definitief resultaat dan raad ik u aan IPL te overwegen. Op deze pagina vind u meer informatie en de prijslijst.

Visagie

Bruiloft, Gala, Avondje uit, noem het maar op..... Samen zorgen we ervoor dat u straalt. Vraag even naar de mogelijkheden, want op jou speciale dag is niks te gek ;-)